Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tko je spreman za drugačije ljetovanje?

Hrvatska se pretvorila u jednu od najpopularnijih destinacija među putnicima diljem svijeta, privlačeći turiste fantastičnim plažama, brojnim povijesnim znamenitostima, bogatom gastronomskom ponudom, legendarnom glazbenom scenom, ...

Neretva

Šibenik

. Istovremeno, mi lokalci često jednu destinaciju na Jadranu posjećujemo godinama, a dane dugoiščekivanog godišnjeg odmora provodimo na više-manje isti način. Zato donosimo preporuku za sve koji ovo ljeto žele „začiniti“ nečim jedinstvenim: posjetite Priceless Croatia (www.priceless.com/croatia) i iskusite gradove u kojima živite ili one u koje putujete na jedinstven način.Samo se trebate registrirati i odabrati jedno ili više iskustava nedostupnih bilo gdje drugdje! Tako možete uživati u izletu u Modru i Zelenu špilju na otoku Biševu i ručku u restoranu Palmižana Meneghello na Paklinskim otocima ili u privatnoj plovidbi Neretvom u tradicionalnim čamcima.Za gurmane su tu jedinstvena iskustva u prvom hrvatskom restoranu specijaliziranom za jela s tartufima Zigante uz tečaj pripreme tartufa i hotelu San Rocco u Istri uz večeru s osobnim sommelierom te u popularnom restoranu morskih delicija Foša u Zadru, dok Zadrani i njihovi gosti mogu zaviriti i u fascinantan svijet iluzije tijekom privatnog obilaska Muzeja iluzija s iluzionistom.Posjetitelji Dubrovnika grad mogu istražiti u sklopu jedinstvene ture, a za zaljubljenike u glazbu tu su ekskluzivni VIP pristup backstageu na festivalu Ultra Europe u Splitu ili na koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Ova iskustva prate jedinstvene ponude poput različitih pogodnosti vezanih za smještaj, kulinarskih iznenađenja u vrhunskim restoranima, popusta na ulaznice za muzeje i jedinstvenih festivalskih mogućnosti. Jedini preduvjet je da ste korisnik Mastercard® kartica.Jedinstvena iskustva i pogodnosti korisnicima Mastercard kartica u Hrvatskoj pomažu odgovoriti na vječno pitanje „što želite raditi danas“, i to na način na koji nisu mogli ni zamisliti, a u svijet ovih neprocjenjivih mogućnosti koje će se redovito ažurirati novima najljepše uvodi videozapis koji je snimio putopisac Goran Jović, dobitnih prestižnih međunarodnih nagrada za fotografiju.

Inače, Priceless Croatia je najnoviji član globalne digitalne platforme Priceless® Cities koja nudi ekskluzivna iskustva korisnicima Mastercard kartica u ukupno 46 destinacija te tako među putnicima diljem svijeta promiče turističku ponudu brojnih svjetskih, a sad i hrvatskih odredišta. Hrvatska je prva zemlja u regiji i druga u Europi – nakon Irske – koja je ušla u ovo probrano društvo, uz bok destinacijama kao što su Sydney, Bali, Bangkok, Rim, Pariz, Berlin, Madrid, London, Rio de Janeiro, Montreal ili New York.

Najnovije

Najpopularnije