Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mala velika panda u kinu Tuškanac za malu i veliku djecu

U subotu 13. svibnja 2017. od 11 sati malene će gledaoce zabaviti hrabra mala panda Manchu koji pokušava spasiti svoju vrstu od izumiranja.

Ova europsko-kineska produkcija jedan je od najskupljih kineskih animiranih filmova, a cijeli je film nacrtan rukom. Redatelj Greg Manwaring bio je jedan od glavnih animatora u filmovima Pokahontas i Kralj lavova.

Sadržaj:

U veličanstvenim kineskim planinama opstanak panda je ozbiljno ugrožen jer su se ljudi previše približili njihovim staništima i uništavaju njihovu hranu, bambus. Ali ima još jedan uzrok odumiranju pandi – njihova lijenost. Potreban je netko tko će ih razbuditi i pokrenuti, a to je Manchu. Iako mali, jedini je koji može spasiti svoju vrstu.

  Mala velika panda (Little big panda, Francuska, Kina, Luksemburg, Njemačka, Španjolska, 2011.); r: Greg Manwaring, Michael Schoemann

animirani, boja, digitalno, sinkronizirano, 89 min

Nakon filma slijedi nova kreativna radionica koja traje 60 minuta i namijenjena je djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi, a roditeljska je pratnja obvezatna.

Tekst: I.T.

Foto: press

Najnovije

Najpopularnije