Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubiti, samo ljubiti

Centar mladih Ribnjak i Teatar Poco Loco ima jasnu poruku za najmlađe i njihove roditelje ususret Valentinovu koju će prenijeti posebnom predstavom

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. Sigurno se pitate kako je to moguće?! Eto kako: Puž se s kućicom rodio, kao što se slon rodio sa surlom. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO - Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine.

Sigurno se pitate kakve pustolovine?!

Itekakve!

Prošao je kroz jednu šumu, zapeo kod Carinika, vozio Mačkobus, spasio A razred, preplašio Zmaja, odgovorio na sve Ružičine zagonetke...Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ: točno takav kakav je. (Zvonimir Balog)

Za dob: 5+

Režija: Renata Carola Gatica

Dramatizacija: Maja Katić

Glazba: Davorka Horvat

Igraju: Maja Katić i Bruno Kontrec

Teatar Poco Loco i Scena Ribica pozivaju vas na Valentinovo poslasticu, na predstavu „Ljubiti, samo ljubiti“ u Centar mladih Ribnjak u subotu, 11. veljače 2017., u 11 sati i doznajte zašto je ljubav najvažnija stvar na svijetu.

Tekst: Ivančica Tarade, Zvonimir Balog

Foto: Teatar Poco Loco

Najnovije

Najpopularnije