Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baby boom među slavnima

Baby boom na domaćem zvjezdanom nebu, baby boom i na svjetskom! Čak štoviše, više dama čeka i blizance! Donosimo tko će sve iz svijeta slavnih roditi u 2017.

Vijest o dvije nove trudnoće iz svijeta naših slavnih donio je ekskluzivno Story ovoga tjedna: prinovu čekaju televizijska voditeljica i urednica Nevena Rendeli i njezin suprug Mak Vejzović, kao i pjevač grupe Vatra Ivan Dečak i njegova partnerica Nina Celio-Cega. Bebe tako u ovoj godini čeka poveći broj slavnih parova!

35-godišnja Nevena Rendeli ušla je u drugo tromjesečje trudnoće te bi ona i Mak Vejzović roditelji trebali postati negdje u vrijeme slavlja prve godišnjice sretnog braka – u lipnju. Iako par još nije potvrdio, šuška se da čekaju blizance.

Upravo u lipnju stiže i drugo dijete u obitelj Ivana Dečaka i Nine Celio-Cega. Par već ima djevojčicu, trogodišnju Ditu.

Ove će godine, za manje od dva mjeseca, blizanke obradovati i glumicu Mirnu Medaković Stepinac i njezinog supruga, ekonomistu Hrvoja Stepinca. Otkrili su da čekaju dvije djevojčice.

Trudna po drugi put je i HTV-ova novinarka Lana Banely koja sa suprugom, nogometnim menadžerom Andyjem Barom, već ima sina Adriana koji je u siječnju proslavio tri godine. Lijepa 31-godišnja voditeljica ne krije sreću što u obitelj stiže djevojčica.

Jedno od najvećih iznenađenja na svjetskom zvjezdanom nebu kad su u trudnoće u pitanju svakako je objava 35-godišnje  pjevačice Beyonce da čeka blizance! Ona i 47-godišnji reper Jay Z već imaju kćer, petogodišnju Blue Ivy Carter. Još nedavno šuškalo se da im je brak u krizi, no s obzirom na trudnoću zasigurno su prebrodili probleme.

O ostalim trudnim parovima čitajte na story.hr

Izvor: story.hr

Foto: arhiva Story

Najnovije

Najpopularnije