Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imena za mušku djecu koja su ove godine "in"

Imenovanje djeteta nije mala stvar. Naposljetku, to ćete ime izgovarati do kraja njegovog života, zato je važno da ono bude dobro. Pa, bez obzira na to pratite li popularna imena ili od njih bježite kao od kuge, nudimo vam nekoliko ...

Sofisticirana, elegantna imena

Iako je mogla odabrati jednu od starih engleskih titula za svoje novorođenče, Kate Middleton odlučila se za nešto manje „uštogljeno“, a svejedno elegantno ime za svojega sina. Prema tom primjeru, imena poput Oliver i Sebastian sada dostižu vrhunac svoje popularnosti.

Predsjednička prezimena

U SAD-u ovakva imena nikako nisu nepoznanica, te su imena poput Brady ili Campbell već poprilično stara priča. No roditelji uz svoja imena žele povezivati i jaku ličnost pa su sve popularnija imena poput Carter i Lincoln.

„Kraljevska imena“

Ipak, jedino zvukom jače od predsjedničkog mora biti kraljevsko. Roditelji sve češće žele značenje iza imena svoje djece. I, iako se „Saint“ činilo poprilično pretjerano za brojne fanove Kim i Kanyea, ono je zapravo u skladu s novim trendovima. Druga popularna imena su Messiah, King ili Kingston, kao i Reign.

Biblijska imena

Ove se godine dogodila prava poplava (he-he) s ultra popularnim imenom „Noah“, no slična biblijska imena također nisu ostala izostavljena. Tako je vrhunac svoje popularnosti dostiglo i imena Elijah ili Ilija, ali i ona manje poznata biblijska imena poput Asher ili Ezra.

Tekst: www.cosmpolitan.hr

Foto: Profimedia

Tagovi

Najnovije