Story Valentinovo, još je jedno u nizu događanja koje najutjecajniji celebrity časopis Story daruje svojim čitateljima uz podršku partnera Mg Mivela i Heineken!

Trg bana Jelačića je lokacija na kojoj će se u subotu, 13. veljače, na Story Valentinovo pozornici od jutarnjih sati izmjenjivati izvođači koji će program učiniti zanimljivim i zabavnim za sve uzraste.

Kako bi se na Story Valentinovu odlično zabavili i najmlađi, u jutarnjem dijelu programa nastupit će dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te Zagrebački anđeli. Nakon njihovih veselih nastupa, na za ovu priliku osmišljenu, posebnu pozornicu popet će se neki od najpopularnijih domaćih izvođača.

Neno Belan i klapa More, grupa Detour, grupa Pavel te pjevačice koje su angažirane u stručnim timovima popularnog showa „The Voice“, Daria Hodnik, Antonia Matković Šerić te Marina Đurović Ćelić, počastit će posjetitelje izvedbama najljepših ljubavnih balada. Njihovi akustični nastupi započeti će u 12:00h i trajati do 14:00h.

Večernji je pak dio rezerviran za nastup mlade riječke pjevačice Antonele Doko, nakon koje će uslijediti nastup poznatog benda Sunnysiders koji će publiku rasplesati miksom najboljih ljubavnih balada, te pop i rock uspješnica.

Tijekom dana, sve do završetka programa, posjetitelji će moći uživati u najrazličitijim slasticama, ali i brojnim slanim delicijama iz ponude gastro kućica Zagreb Coffee & Chocofesta. Na najslađoj zagrebačkoj manifestaciji koja se održava peti put zaredom, uživat će i ljubitelji finih vina, koji će imati priliku za kušanje brojnih sorti, a i ljubitelji najpopularnije crne tekućine – kave, će doći na svoje, isprobavajući okuse pristigle sa svih krajeva svijeta.

Dođite i vi na Story Valentinovo i uživajte u bogatom programu koji će trajati od 10 do 21h.

Darujte sebi i svojim najdražima slatki dan pun dobre zabave i ljubavi.

Voli vas vaš Story. <3>

Dođite i vi na Story Valentinovo i uživajte u bogatom programu koji će trajati od 10 do 21h. Darujte sebi i svojim najdražima slatki dan pun dobre zabave i ljubavi. Kako bi se na Story Valentinovu odlično zabavili i najmlađi, u jutarnjem dijelu programa nastupit će dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te Zagrebački anđeli...

Tekst i foto: promo