Neki su se osjećali uvrijeđenima, neke je fotografija zabavila, neki su joj se divili dok su pak poneki komentatori izrazili otvoreno gađenje.

Fotografija, koju je sam Bugaboo objavio na svojoj stranici kao dio promidžbene kampanje za novu liniju dječjih kolica dizajniranih za majke koje žele trčati s djecom, privukla je brojne komentatore, a većina ih se nije suzdržavala da otvoreno izrazi svoje mišljenje.

“Baš ovako izgledamo kad trčimo s kolicima, zar ne?”, “Često sam toliko umorna da se zaboravim odjenuti kad idem trčati s djecom!” – samo su neki od komentara ispod sporne fotografije. S druge pak strane, neke žene su zaključile da se samo radi o ljubomori.

Nizozemska manekenka koja se našla u centru pažnje, Stiekema, stvarno ima dvogodišnju djevojčicu i sebe opisuje kao entuzijasta za trčanje. Nedavno se iz rodne zemlje preselila u New York gdje živi s partnerom koji je ujedno i njezin osobni trener. “Često idemo zajedno u teretanu. Nije kraj svijeta kada propustim trening, ali nedostaje mi kad se to dogodi.” – komentirala je svoje navike.

Dobar marketinški trik ili puno buke nizašto, ostavljamo vama na procjenu.

Tekst: www.elle.hr

Foto: www.facebook.com