U subotu 13. lipnja, dm je okupio oko 2.650 trkačica te 650 djece na ženskoj i babybonus utrci, održanima u sklopu dm green city projecta kojim dm potiče sugrađane na odgovoran odnos prema zdravlju, zajednici i okolišu.

U četiri godine održavanja u dm ženskoj utrci sudjelovalo je više od 7.500 žena, a oko 1.500 djece napravilo je svoje prve trkaće korake u tri dm babybonus utrke. dm je ovu utrku pokrenuo kako bi promovirao i potaknuo bavljenje sportom jer redovita fizička aktivnost značajno doprinosi zdravlju, a posebno je važna za razvoj djece.

20-posto-vise-sudionika-na-ovogodisnjoj-dm-zenskoj-i-babybonus-utrci

U natjecateljskom dijelu utrke pobjedu je odnijela Marija Vrajić, jedna od najboljih dugoprugašica u Hrvatskoj, koja je zahvalila organizatorima i svima koji su sudjelovali u utrci i shvatili koliko je trčanje važno za psihičko i fizičko zdravlje.

Drugo i treće mjesto zauzele su Ivana Svetić i Anda Tomaš, koje su osvojile spa i wellness vikend u Novom Vinodolskom i dm darovne kartice, a pobjednica je osvojila i bicikl xplorer. Svi sudionici dobili su majice i poklon paket dm-a, a uplatom kotizacija za prijavu na dan utrke, podržali su rad udruge Crveni nosovi-klaunovi doktori s oko 7.000 kuna.

20-posto-vise-sudionika-na-ovogodisnjoj-dm-zenskoj-i-babybonus-utrci

Za dobru atmosferu tijekom cijelog programa pobrinula se Ines Preindl, a u večernjim satima posjetitelje je rasplesala Ivana Banfić. Uz zabavu i rekreaciju, dm je svim posjetiteljima i sudionicama osigurao i besplatne preglede dermatologa te savjetovanje o zaštiti od sunca, kako bi rekreacija i zabava bile bezbrižne i sigurne.

20-posto-vise-sudionika-na-ovogodisnjoj-dm-zenskoj-i-babybonus-utrci

Tekst i foto: promo