Svi zaslužujemo voljeti i biti voljeni, kako da to objasnimo i našem srcu tako da to ono počne i osjećati? Kako privući ljubav? Koje su najčešće pogreške u ljubavnim odnosima?

U četiri predavanja Bruno Šimleša, autor knjige Kako privući ljubav će obraditi glavne ideje iz knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Iskoristite ovu priliku da prepoznate umjetnost života i postanete životni umjetnici!

Sljedeće predavanje Brune Šimleše održat će se 26. svibnja, s početkom u 19 sati. Tema je obitelj i zdrav razum, a karta po cijeni od 35 kuna može se kupiti u Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb).

Tekst i foto: Naklada Ljevak