Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obiteljsko razigravanje u Muzeju suvremene umjetnosti

Vi i vaša obitelj želite ovog vikenda raditi nešto zabavno zajedno? Nešto što je drugačije, neobično, nesvakidašnje? Dođite ove nedjelje u Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu na kreativnu radionicu za cijelu obitelj!

Teatar Puna kuća u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti osmislio je tri kreativne radionice pod zajedničkim nazivom Moj kvart-moja kuća. U nedjeljnim radionicama Obiteljsko razigravanje kroz dramsku igru, pričanje priča, jogu za djecu i obitelj, ples i poticajnu glazbu vi i vaša djeca možete zajedno kreirati i osloboditi se od tradicionalno određenih uloga unutar obitelji.

Ovaj program je jednim dijelom u interakciji sa stalnim postavom MSU-a, u suradnji s Pedagoškim odjelom Muzeja, a vodi ga Svetlana Patafta, akademska glumica, dramska pedagoginja i učiteljica rainbowkids joge za djecu i obitelj.

Radionice se održavaju nedjeljom od 11 do 12 sati u Školici MSU-i sve do 14. lipnja. Ulaznica za jedan dolazak po osobi je 25 kuna, a četiri dolaska po obitelji su 200 kuna. Za djecu u dobi do tri godine ulaz je besplatan.

Tekst: MSU

www.msu.hr

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije