Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ashton Kutcher prekinuo vezu!

Svjetski poznati glumac Ashton Kutcher novo je zaštitno lice kampanje brenda Orbit

Poznati američki glumac Ashton Kutcher prekinuo je vezu! Njegov ljubavni krah s ostacima hrane tema je nove kampanje u kojoj na lako pamtljiv i zabavan način Orbit podučava o važnosti pravilne njege usne šupljine. U reklami koja u Hrvatskoj počinje s emitiranjem 1. veljače Ashton, novo zaštitno lice brenda Orbit, 'prekida' s ostacima ukusne pizze u ustima.

Imitirajući prekid ljubavnog odnosa, Ashton u reklami 'prekida' s animiranim likom pizze koja je samouvjerena i neodoljiva te predstavlja namirnicu koju Ashton voli, ali i namirnicu koja se predugo zadržava na zubima što ugrožava njegovo samopouzdanje i može se loše odraziti na zdravlje njegovih zuba.

Tek u trenutku kad se Ashton posluži paketićem Orbit guma za žvakanje bez šećera, njegova borba završava i može se pozdraviti s pizzom te vratiti samopouzdanje.

Komentirajući svoju ulogu u reklami, Ashton je naglasio: "Veliki sam obožavatelj brenda Orbit kojeg povezujem s uspomenama iz djetinjstva. Bio sam oduševljen kad sam vidio ovaj zabavan koncept sa scenom prekida, to je nešto s čim se svatko može poistovjetiti."

U Wrigleyu su oduševljeni suradnjom: "Tko može bolje od Ashtona Kutchera, sa svjetski poznatim osmijehom, predstaviti novu kampanju za Orbit? Žvakanje gume za žvakanje bez šećera lako je i ugodno, a pomaže očistiti vaše zube nakon konzumiranja hrane i pića kad ste u pokretu, gdje god da se nalazite – a i izvrsnog je okusa."

Ashton Kutcher prekinuo vezu!
Izvor: Youtube

Nova reklama predstavlja nastavak kampanje za njegu usne šupljine brenda Orbit, u kojoj je prethodno glumio Antonio Banderas koji se 'rješavao' zaigranih likova hrane.

Više informacija i samu reklamu možete pronaći na: orbit.com.hr.

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije