Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dramatična priča mlade surogat majke

Novac za podizanje i liječenje malenog Gammyja skupljen je humanitarnoj kampanjom 'Hope For Gammy'

Mlada surogat majka iz Tajlanda, Pattharamon Janbuai (21) nije ni sanjala koliko će joj se život promijeniti zbog odluke da bračnom paru iz Australije rodi dijete. Naime, za to je dobila nešto više od deset tisuća dolara, te im rodila blizance. No kada su shvatili da jedna beba ima Downov sindrom, željeli su da pobaci, a kako je ona to odbila iz vjerskih uvjerenja, odlučili su uzeti samo jednu bebu, djevojčicu, a drugu, dječaka ostavili 21-godišnjakinji. Zbog te strašne priče, surogat majka primila je više od 50 tsiuća dolara humanitarnih donacija kako bi mogla podizati bebu.

Maleni Gammy je osim toga i teško bolestan, ima kongenitalnu srčanu manu, što iziskuje velika financijska izdavanja, koja mlada majka nije mogla pokrivati obzirom da ima sredstava tek za preživljavanje. Novac je prikupljen putem online kampanje 'Hope For Gammy'.

Dramatična priča mlade surogat majke
Izvor: Youtube

Danas Pattharamon Janbuai poručuje ostalim ženama da se ni pod koju cijenu ne upuštaju u biznis surogat majčinstva.

- Ne mislite samo na novac, jer ako nešto pođe po zlu, nitko vam neće pomoći, dijete će živjeti odbačeno od društva, a vi ćete morati preuzeti brigu o njemu - kazala je.

Foto: Screenshot

Tagovi

Najnovije