Slavna glumica Hilary Swank bila je presretna kada je u listopadu 2022. otkrila da nosi blizance. Kad je u travnju prošle godine objavila da je postala mama djevojčice i dječaka, bila je, kako je i sama napisala u jedinoj objavi s djecom – u raju. No, tada nije otkrila imena djece.

Godinu dana kasnije, Hilary Swank je odlučila otkriti imena svoje djece, koja su malo neobična. U njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu nalazi se fotografija blizanaca, okrenutih leđima kameri na plaži.

"Aya i Ohm" - glase imena njene djece što je napisala na Instagramu.

"Ispred mene je tjedan prepun talk showova u kojima ću govoriti sve o mom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali pomislila sam da je ovo baš dobar dan za podijeliti s vama imena moje dvije ljubavi prvi put," napisala je Hilary te dodala:

"P.S. Čija još djeca misle da je pijesak jestiv?" 

Aya je ime arapskog podrijetla i može značiti više tog: čudo, znak božje prisutnosti, božica svjetla, šarena, lijepa… Osobe čije ime počinje ovim slovom su vođe u ljubavi.

Ime Ohm je indijskog podrijetla, a označava sveti zvuk u hinduističkoj religiji, onaj zvuk koji se često spominje u kontekstu meditacije.