Neki od nas su štedjeli tjednima ili čak mjesecima da kupe novu igračku ili možda novi Walkman. No ovi klinci ne znaju za štednju – na računima imaju milijarde i milijune i najbogatija su djeca današnjice. Doznajte tko se sve našao na toj famoznoj listi...

1. Princeza Charlotte od Cambridgea: 5 milijardi dolara
Princeza Charlotte je srednje dijete princa Williama i princeze Kate Middleton. Iako se od osmogodišnjakinje očekuje da jednog dana radi, to nije zato što joj nedostaje novaca. Naime, njezini roditelji željni su pomoći Charlotte i njezinom starijem bratu, princu Georgeu, da izbjegnu kompleks " pošteđenog nasljednika" s kojim su se princ William i princ Harry morali nositi.

2. Princ George Alexander Louis: 3,6 milijardi dolara
Desetogodišnji princ George najstarije je dijete Williama i Kate, treći u redu za britansko prijestolje. Baš kao i od njegove sestre Charlotte, i od njega roditelji očekuju da jednog dana bude zaposlen član kraljevske obitelji.

3. Blue Ivy Carter: 720 milijuna dolara
Ova 11-godišnjakinja najstarija je kćer pjevačice Beyoncé i repera Jay-Z-ja. Osim nasljedstva, koji čini najveći dio njezine neto vrijednosti, Blue Ivy na računu ima i honorare od produkcije i pisanja pjesama. Napisala je pjesmu "Brown Skin Girl" za Disneyjev film "The Lion King: The Gift" iz 2019. Osim toga, čitala je i audio verziju knjige “Hair Love”.

4. Stormi Webster: 410 milijuna dolara
Petogodišnja Stormi Webster najstarije je dijete reality zvijezde Kylie Jenner i repera Travisa Scotta. Poput Blue Ivy i Stormi ima nasljedstvo koje čini najveći dio njezine neto vrijednosti.


5. North West: 375 milijuna dolara
Desetogodišnja North najstarije je dijete reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa. Najveći dio njezine imovine također se sastoji od nasljedstva, međutim, North je također zauzeta izgradnjom vlastitog brenda, što znači da će njezina neto vrijednost vjerojatno eksponencijalno rasti. Također, dala je glas za film“Paw Patrol: The Mighty Movie”.

6. i 7. Vlad i Niki: 286,75 milijuna dolara
YouTuberi Vladislav i Nikita Vashtekov imaju 10, odnosno 7 godina. Njihovi roditelji su Sergej i Viktorija Vašketov, koji vode preko 20 YouTube kanala. YouTube kanal njihovih sinova poznat je kao Vlad i Niki i ima 97,5 milijuna pretplatnika. Njihova neto vrijednost procjenjuje se na preko 286 milijuna dolara, no mogla bi biti i veća. Ne samo da imaju jedan od najuspješnijih YouTube kanala, već također imaju i vlastite robne marke i ugovore o licenciranju za igračke i igre.

8. Ryan Kaji: 100 milijuna dolara
Jedanaestogodišnji Ryan Kaji još jedna je YouTube zvijezda sa svojim kanalom Ryan ToysReview. Sada se njegov kanal zove 'Ryan's World' i ima 34,8 milijuna pretplatnika. Ryanova neto vrijednost procijenjena je na 100 milijuna dolara — dijelom od zarade na YouTubeu, a dijelom od licenciranja proizvoda za više od 5000 artikala, uključujući igračke i akcijske figure. Također ima ugovor o vlastitoj seriji s Huluom i TV emisiju na Nickelodeonu.

Izvor: Yahoo