Srednji sin nekad popularne pjevačice Tajči slavi 21. rođendan.Evan je prošle godine upisao fakultet, točnije SCAD (Savannah College of Art and Design) i iselio iz obiteljskog doma u Franklinu nedaleko Nashvillea. „Iako znam da mu se tamo sviđa i da je u dobrom društvu, ipak moram zaustaviti auto i obrisati suze kako bih mogla dalje voziti“, napisala je Tajči.


Njegov dvije godine stariji brat Dante prošle je godine na istom sveučilištu s najvećim pohvalama stekao diplomu iz Virtualne stvarnosti. „Dante je također osvojio četiri nagrade za svoj rad - uključujući najbolju 3D igru "Stroke of Magic", najbolju interaktivnu VR i nagradu za igru "Tridentia" (igrala sam ju i ja i čak sam ga pobijedila u tome - pretvarat ću se da mi nije namjerno popustio). Tako sam ponosan na njega. Naporno je radio, uložio puno truda u svaki projekt i završio ga s takvim postignućima! (Ne priča dovoljno o svemu što radi – no meni sazuse oči kad vidim njegova postignuća, počešem se po glavi i zapitam kako je ispao takav genije). Jedina stvar za koju mogu preuzeti zasluge (osim što sam ga rodila, njegovala, voljela ga i radila ostale stvari koje mame rade) je to da sam ga slijedila u svemu što radi. Njegov tata i ja kupili smo mu Lego kocke, knjige na kaseti i omogućili mu da satima igra Minecraft“, na svom je Instagramu napisala Tajči.

Njezin najmlađi sin Blaise ima 18 godina i u svibnju ove godine je završio srednju školu. 

Nakon što joj je 2017. umro suprug koji je bolova od raka pluća dečki joj pomažu u kućanskim poslovima. "Trenutno ja odlazim u nabavu i kuham. Kuhanje me opušta i volim pripremati hrvatska jela, pogotovo sada kada smo svi zajedno i na okupu. Volim isprobavati nove recepte, pogotovo stir fry metodom kinesku, mediteransku i indijsku hranu. Osjetljiva sam na gluten, što ponekad znači da radim dvije verzije istog obroka. Moji dečki vole finu i zdravu hranu, a okupljanje oko stola nam je dobra prilika za kvalitetno druženje i razgovor, bez televizije i mobitela koji nam odvlače pozornost”, ispričala je u razgovoru za Jutarnji list.