Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ADVENTSKO VESELJE ZA NAJMLAĐE U MINIPOLISU: Djed Božićnjak u svojoj kolibi čeka vaše klince za najluđi party godine

Autor Promo

U Minipolisu, za dječji advent, vaše klince od 3. prosinca do 8. siječnja očekuje pregršt ludih iznenađenja

 DSC_0951_Edit_.jpg Izvor: Minipolis

U MiniPolisu će se i ove godine održati Dječji advent, a program, koji će trajati od 3. prosinca pa sve do 8. siječnja, u potpunosti je prilagođen onima koji najviše vjeruju u čaroliju Božića - djeci.

 IMG_2429 (1)_.jpg Izvor: Minipolis

MiniPolis je za svoje malene posjetitelje i njihove roditelje pripremio mnoštvo zabavnih radionica i događaja, a prvi dječji grad redovito će posjećivati i Djed Božićnjak kod kojeg je već sada moguće rezervirati podjelu poklona.

 3D4A5681_.jpg Izvor: Minipolis

Naime, Djed Božićnjak u MiniPolisu ima vlastitu kolibu u kojoj će, u scenariju iz snova, mališanima osobno dijeliti poklone i pozirati za fotografije, a u kolibi će se petkom i vikendima održavati Elf school dnevni kampovi u kojima će maleni pomagači kroz zabavne radionice iz prve ruke saznati što sve sadrži jedan radni dan malenog vilenjaka.

 DSC_0888_Edit_.jpg Izvor: Minipolis

Osim Elf school dnevnih kampova, MiniPolis je za zimski period pripremio i 5-dnevne Zimske kampove sa školom klizanja i prave pravcate božićne rođendanske pakete koji će se održavati u kući Djeda Božićnjaka i koji, također, uključuju klizanje.

U MiniPolisu će se tijekom adventskog perioda svakodnevno održavati božićne radionice i natjecateljske igre, snijeg će padati kad god mališani zažele, a za sve obitelji s Family Packom kao poklon smo pripremili gingerbread kućice za zajedničko ukrašavanje koja se, potom, kao jedinstvena uspomena nosi doma.

 Dječji advent u MiniPolisu bit će otvoren 3. prosinca, a detalje programa saznajte OVDJE.

Najnovije