Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAMED BANGOURA POKAZAO PRELIJEPU KĆER ZARU NA NJEZIN 22. ROĐENDAN: 'Ne bih te mijenjao ni za 100 sinova'

Autor Sanja Matasić

Hamed često iskoristi priliku na društvenim mrežama da svojim kćerima uputi neku emotivnu poruku.

 hamed bangoura Izvor: Pixeles

Hamed Bangoura, bivši televizijski voditelj i urednik, DJ, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Midikenn, ne skriva ni u jednome trenutku da mu obitelj puno znači, a na svojim društvenim mrežama često iskoristi priliku da svojim curama posveti neku emotivnu objavu.

'Meni su moja djeca sve. Kako sam rano postao otac, s nepunih 19 godina, taj me je događaj iz temelja promijenio. Danas znam da je rođenje moje prve kćeri Nensi bilo Božji dar', izjavio je svojedobno u intervjuu za Dalmacija News Hamed. Naime, najstariju kćer Nensi Bangoura je dobio u prijašnjoj vezi, a sa sadašnjom suprugom Kristinom Jakovac ima kćeri Hayu i Zaru.

Nedavno je Zara napunila 22 godine, a ponosni je tata na svojim društvenim mrežama uputio emotivnu poruku njoj, ali i ostalim kćerima.

'Cijelo vrijeme dok si bila u maminom trbuhu ja sam taj trbuh gotovo svakodnevno ljubio i govorio ti: 'Sine moj.' Danas 22 godine kasnije ne bi te mijenjao za deset sinova. Ni tebe, ni seke. Točno u 14:50, u sred dana, rodila te majka koja je inače bila noćna ptica. Baš kao i sinoć kada smo plesali u ponoć poseban je to bio osjećaj vidjeti te prvi put', počeo je svoju objavu tata Hamed.

'Danas kada ti, drugo od moja tri čuda slaviš rođendan, moram ti reći da ste upravo vas tri moj najveći uspjeh u životu. Nije to bila ni televizija, ni Midikenn ni ostali businessi. Vi ste te kojima sam blagoslovljen i vi ste ta tri dijamantna uspjeha mog života. I kao da je jučer bilo kada sam te stavio na dlan jedne ruke i poljubio onako malenu. Neka te sreća, zdravlje i ljubav prate pa da i ti jednog dana možeš svoje dijete na prsa priviti kao što je mama tebe tog dana. Nema ljepšeg osjećaja od tog. Ne postoji ništa materijalno što može zamijeniti ljubav na prvi pogled majke i oca sa svojim djetetom. Volim te Zara Bangoura. I tebe i seke i ne bi vas mijenjao, ni za 10, ni za 100 sinova', završio Bangora dirljivom rečenicom upućenom svim trima svojim princezama.

Možda će vas zanimati

Najnovije