Odnos djece i roditelja je poseban, ljubav pokazuju na razne načine, no oko jedne stvari se godinama polemizira.

Otac petogodišnje djevojčice podijelio je svoje iskustvo na Redditu jer je njemu neugodno kada ga kćer želi poljubiti u usta.

'Jučer smo izašli na ručak, sjedili smo za stolom, bila mi je u krilu i pokušala me poljubiti. Stalno sam okretao glavu da me pusti da me poljubi u obraz, ali mi je okrenula lice jer je htjela poljubi me u usta', napisao je ovaj otac i dodao da mu je bilo najneugodnije zbog drugih ljudi:

'Za neke je to sasvim normalno, a za druge nije. Osjećaji su mi pomiješani. Osobno mi je neugodno kada to radi, ali mislim da je to više zato što se bojim kako će drugi reagirati', napisao je i izazvao brojne komentare.

'To je prava prilika za razmišljanje o osobnim granicama. Ne moraš ići predaleko, samo joj objasni zašto tata voli poljubac u obraz, a ne u usta', 'Mislim da ne moraš reći joj da ti je neugodno kad to radi, samo joj reci da mora čekati da pristaneš na to', neki su od savjeta, no bilo je i onih koji su bili prilično strogi:

'Svatko od nas ima drugačiji pogled. Ako ti to ne odgovara, reci joj. Ona ima pet godina i vrijeme je da počnemo poštivati ​​tuđe granice. Nije mi problem ljubiti djecu u usta pa makar imali 8, 9 i 10', rekla je jedna mama.