Ne postoji recept za uspješan brak. Svađe, svađe, nezadovoljstvo se događaju svima, a kad postanete roditelji, svi ti problemi se udvostruče.

Tako je otac troje djece TedGodner odlučio podijeliti svoje iskustvo i savjete sa svim budućim očevima. Napisao je emotivno pismo svojoj dvadesetčetverogodišnjem sebi. Iako vam se ovo može učiniti kao šala, nije!

Kako je Ted istaknuo, želi podsjetiti sve muževe da daju sve od sebe da budu bolji partneri i da uzdržavaju svoje žene.

'Sada imam 29 godina i troje djece sa suprugom Francisom, koja je svaku trudnoću i brigu o djeci obavljala kao profesionalac. Evo što bih rekao svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj osobi bez djece...', počeo je ovako Ted svoj savjet.

Ted je dalje ispričao kako je njegova žena devet mjeseci nosila njihovo dijete u utrobi u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

'Ne samo da joj trebate pomoći da se oporavi, već ćete provodeći vrijeme s bebom biti vezani uz njega više nego što možete zamisliti. Žena doji i, iako je to za nju prekrasan i emotivan trenutak, može biti iscrpljujuće. Dakle, pokušavaš joj pomoći, mijenjaš svaku pelenu, provodiš vrijeme s djecom. Time ne samo da ćeš izbjeći nezadovoljstvo u vezi već ćeš imati i osjećaj ispunjenosti i sreće. Zapravo, kada se prijatelji tvoje žene žale da im muževi su odsutni i ne podržavaju ih, žena će te pohvaliti', rekao je Ted.

Ted je posebno naglasio da je važno da svaki muškarac može jednostavnom gestama pokazati svojoj supruzi zahvalnost.

'Skuhajte joj kavu svako jutro, čak i ako se ona uhladi, nema veze. Shvatite da je vaša žena cijelu noć bila budna i hranila dijete, pa joj pomozite da započne dan na najbolji mogući način', rekao je.

Naveo je kako je važno podsjetiti njegovu suprugu da je ona doslovno superheroj.

'Reci joj da je lijepa i pomozi joj da to vidi kada se osjeća nesigurno u svom tijelu. Podsjeti je na trenutke kada je postigla sve svoje ciljeve. Podsjeti je da je superheroj. Udebljala se 20 kg kako bi ti dala dijete koje će " budi dar do kraja života. Pomozi joj da prebrodi probleme s tijelom i pokaži joj koliko si zahvalan', rekao je Ted.

Na kraju je Ted naveo jednu vrlo važnu činjenicu, a to je da muškarac uvijek treba biti uz svoju ženu.

'Hormoni su ludi, i prije i poslije porođaja, znajte da joj nije lako nositi se s viškom kilograma i nezadovoljstvom. Slučajno će biti tužna, ljuta, a ponekad će vam reći nešto što inače ne bi. Imajte na umu da je vaš zadatak da joj budete podrška, zato budite hrabrii ljubazni prema njoj. Vratit će se u normalu i bit će vam zahvalna na svemu što ste učinili za nju', dodao je.

Franciska je odgovorila na suprugovu objavu i podijelila nekoliko savjeta.

'Svađa ne mora povrijediti vezu, sve dok možete naučiti iz nje i držati je pod kontrolom. Naravno, ponekad stvari mogu izmaknuti kontroli, ali najbolje što oboje možete učiniti je naučiti lekciju iz svaku situaciju. Dobra je ideja razgovarati s partnerom o važnim temama prije nego što počnete živjeti zajedno. To uključuje sve, od kućanskih poslova do vaše vizije budućnosti', rekla je.