jeme blagdana, vrijeme je pozitivnih emocija, ljubavi, topline i darivanja. Primiti i dobiti dar, lijepo umotan paket koji će pokazati povezanost, promišljanje o onome koga darivamo, osjećaj koji nas obuzima kada primamo poklon, nešto je što život čini ljepšim, što nas povezuje, usrećuje… Užurban način života, nove okolnosti u kojima živimo, obaveze kojih je sve više, od svakog od nas traže praktična rješenja. U suradnji s poznatim roditeljima – Nevenom Rendeli Vejzović, Mašom Zibar, Petrom Kurtelom i Amarom Bukvićem – testiramo Paket24, praktično dostavno rješenje Hrvatske pošte i u serijalu tema pokazujemo kako ovih blagdana slanje darova može biti jednostavnije nego ikad!

Koliko je samo sjajno i olakšavajuće kad stvari možeš obavljati usput?! Recimo, vodiš dijete u vrtić i na putu do tamo pokupiš paket koji ti je poštar trebao dostaviti u toku dana, no ne i u točno određenom vremenu. Naime, kako to obično biva, dobivaš obavijest da će tvoja pošiljka stići taj dan, ali u rasponu od nekoliko sati. A ti zapravo nemaš vremena čekati i biti kod kuće, premda ti je jako važno da tu pošiljku dobiješ baš danas. E pa zahvaljujući novoj usluzi Hrvatske pošte – Paket24 koja uključuje preuzimanje (ali i slanje) paketa na paketomatima i to kad god poželiš, niti ne trebaš sjediti kod kuće i čekati da zazvoni poštar. Naime, u bilo koje doba i noći, tijekom svih sedam dana u tjednu na paketomatima možeš pokupiti (i poslati) svoj paket. A on će od pošiljatelja do paketomata stići unutar 24 sata. Pa nije li to sjajno i uistinu nešto što ti uvelike olakšava svakodnevicu, posebice u ovo predblagdansko vrijeme kad toliko toga šalješ i primaš?!

Za glumicu Petru Kurtelu definitivno jest, stoga je snimila humorističan reels na ovu temu, baš onako kako to radi često u posljednje vrijeme. Naime, na Instagramu je objavila kratki video u kojemu s nestrpljenjem iščekuje poštara, a onda shvaća da to uopće niti ne bi trebala raditi, jer je njezin paket stigao na obližnji joj paketomat. A mreža paketomata rasprostranjena je diljem Hrvatske i oni se nalaze na mnogih frekventnim lokacijama.

'Ima li vas još koji ovako čekate poštara s paketom? Evo načina da ga preduhitrite, a pritom izbjegnete zatvorene prostore i stajanje u redu. Jeste li čuli za paketomate u kojima možeš preuzeti svoju pošiljku i/ili poslati nekome paket, 24 sati dnevno, 7 dana u tjednu? Ne znam za vas, ali ja sam produktivnija kad mi je dan natrpan obavezama, nego kad imam prazni hod ili kad odgađam tuširanje, jer sam zalijepljena za prozor. Paketomat se savršeno uklapa u moj 'obavit ću putem' plan. Svi koji me pratite, vjerojatno ste skužili koliko često posjećujem poštu i šaljem svoje diy paketiće dobrodošlice, zbog čega je ovo za mene pravi gamechanger. U storijima ću vam ostaviti link s lokacijama, da vidite gdje je paketomat u vašem kvartu. Moj mi je baš usput', napisala je Petra uz svoj reels i fotografije na kojima sa sinčićem Reljomodlazi na obližnji joj paketomat da bi tamo podigli paket koji smo joj poslali.

I onda, želite li znate čime smo ju to obradovali prije blagdana?
Vjerujemo da je odgovor većine potvrdan i baš zato vam u nastavku otkrivamo sadržaj Petrinog blagdanskog paketa!

Ciciban-Petra.jpg
Robert Gašpert 

 Čizmice Timber brenda Ciciban za malenog Relju

Ne.Ne.Ne.-Petra.jpg
Robert Gašpert 

 Iz Ne.Ne.Ne. shopa Relja je dobio Autić na solarni pogon, uradi sam AUTOGAMI - Renault 4L

Uriage (1).jpg
Robert Gašpert 

Uriage: Bébé 1st Cleansing Oil hranjivo ulje za čišćenje za djecu, hidratantno mlijeko za djecu od rođenja, hidratantna krema za djecu, krema za pelensko područje za njegu kože i prevenciju pelenskog osipa, sapun za pranje

Lavera.jpg
Robert Gašpert 

 Lavera krema na noćnu njegu, pasta za zube i balzam za usne

Adventski-kalendar (1).jpg
Robert Gašpert 

  Hrvatska pošta osigurala je slatki adventski kalendar za Petrinog sina

Paket24 (1).jpg
Robert Gašpert 

  Darovi za Petru i sinčića stigli su u Paketu24 na paketomatu, novoj dostavnoj usluzi Hrvatske

Paketomat-infografika.jpg
Hrvatska pošta 

 * Sadržaj nastao u suradnji s Hrvatskom poštom