Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom pa postale majke u isto vrijeme!

Kada očekujete bebu, uvijek je lijepo imati prijateljicu koja je također trudna pa zajedno dijelite i trudnička i prva majčinska iskustva... makar to bila i jedna draga maca

 trudnica i mačka

Lauren Maners voli životinje i često volontira i trudi se pronaći dom napuštenim životinjama kojima je potrebna ljubav. No, kada je prošle godine bila trudna, odlučila je pauzirati od volontiranja i posvetiti se svojoj trudnoći i majčinstvu.

No sudbina je imala druge planove. Već je bila u poodmakloj trudnoći kada su Lauren i njezin suprug Kainan pronašli mačku lutalicu. Buduća mama je prepoznala da je mačka skotna, a kako joj nije uspjela pronaći novi dom, ona i suprug su je odlučili udomiti.

'Nisam je mogla jednostavno ostaviti na cesti, znajući da će uskoro imati male mace', rekla je Lauren. 'Vidjela sam da je u lošem stanju i osjećala sam neku vrstu povezanosti s njom jer smo oboje bile u visokom stupnju trudnoće', rekla je za The Dodo.

'Pratila bi me svuda gdje bih išla, a ujutro je voljela sjediti vani sa mnom u našem vrtu. Puštala me je da joj mazim trbuh', opisuje Lauren.

Dvije nove prijateljice zajedno su prolazile kroz iskustvo trudnoće, a Lauren se našalila na svome Twitteru kako su osnovale ekskluzivni 'Klub trudnih cura'.

Prolazili su tjedni, a obje su se trudnice spremale za porod – i, premda su im trudnoće različito dugo trajale, pokazalo se kako im se poklapaju termini poroda. Konačno, Lauren je rodila prekrasnu djevojčicu po imenu Kylie, a nakon povratka iz bolnice, otkrila je još dobrih vijesti - i nevjerojatnu podudarnost - Dove se okotila!

Iako nije sigurna u koje je točno vrijeme Dove okotila svojih šest mačića, Lauren vjeruje da se to možda dogodilo isti dan. Nakon nekoliko mjeseci, Lauren je pronašla dom svim mačićima, a Dove je udomila njezina bliska prijateljica, tako da je i dalje viđala svoju trudničku 'prijateljicu'.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot Twitter

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije