Adria Mediji Zagreb su društveno-odgovorno poslovanje i aktivnosti iznimno važni te, kako ističu, ishodište su njihove poslovne strategije i temeljna moralna vrijednost, a to su velikodušno i pokazali projektom opremanja Dječjeg vrtića Bambi Sunja. Stari i dotrajali vrtićki namještaj zamijenjen je novim, u potpunosti prilagođenim djeci svih dobnih skupina koji će njihov boravak u vrtiću učiniti sigurnijim, zabavnijim i praktičnijim.
suradnja-za-bolje-sutra-adria-media-zagreb-i-humanitarna-udruga-rtl-pomaze-djeci-opremili-djecji-vrtic-u-sunji
'Ispred cijele Adria Medije Zagreb želim reći da nam je jako drago što smo sklopili partnerstvo s humanitarnom udrugom RTL pomaže djeci. Obnova Dječjeg vrtića Bambi u Sunji, odnosno kupnja i postavljanje novog namještaja, raduje nas prvenstveno zbog činjenice što će djeca predškolske dobi tako dobiti priliku rasti u prikladnijem i sigurnijem prostoru, a to će, vjerujem, imati i važnu odgojnu komponentu te pomoći stvoriti kvalitetno i poticajno okruženje za njihovo daljnje učenje i razvoj. Dužnost je medija da na sve načine koje imaju na raspolaganju pomažu i odgajaju nove generacije, pružajući im priliku za bolji početak i ostavljajući im društvo koje je zdravo i inkluzivno – a Adria Media Zagreb ponosi se što to čini već dugi niz godina', ističe Ivana Krajinović, direktorica Adria Medije Zagreb. Ravnateljica dječjeg vrtića Bambi u Sunji, Ivana Lisec, zahvalna je na vrijednoj donaciji zbog koje se djeca sada mogu igrati u ljepšem prostoru, ali i imati viši higijenski standard.
suradnja-za-bolje-sutra-adria-media-zagreb-i-humanitarna-udruga-rtl-pomaze-djeci-opremili-djecji-vrtic-u-sunji
'Ovom bih se prilikom zahvalila Udruzi “RTL pomaže djeci” i Adria Mediji Zagreb, na vrijednoj donaciji. Ova donacija čini veću razinu higijenskog nivoa u samom vrtiću, ljepši, estetski te privlačniji prostor kako za djelatnike tako i za djecu, te naše korisnike vrtića', poručila je Ivana Lisec.
suradnja-za-bolje-sutra-adria-media-zagreb-i-humanitarna-udruga-rtl-pomaze-djeci-opremili-djecji-vrtic-u-sunji
Udruga 'RTL pomaže djeci' tijekom svog je dosadašnjeg rada financirala 289 projekata diljem Hrvatske te i dalje nastavlja osiguravati bolje, kvalitetnije i sretnije djetinjstvo onima kojima je to najpotrebnije, a korporativno partnerstvo s medijskom kućom Adria Media Zagreb bit će od iznimne pomoći u toj misiji.
vrtic
'Sretno djeci iz Sunje i hvala Udruzi 'RTL pomaže djeci' na partnerstvu kojim potvrđujemo da je za uspješan razvoj zajednice važno da pomaganje bude zajedničko nastojanje svih nas. Jer jedino tako zaista možemo pomoći', poručila je Ivana Krajinović, uz nadu da će se ovakvim inicijativama u budućnosti pridružiti još više hrvatskih kompanija.

Tekst: RTL, Adria Media Zagreb

Foto: Dražen Kokorić, Adria Media Zagreb