Nakon što se vratila svojim singlom 'Easy On me', Adelle je u središtu pozornosti svjetskih medija, a kako je novi album posvetila svome sinu Angelu, kroz intervjuje je upoznajemo kao majku pa je progovorila i o online nastavi, carskom rezu, ali i o tome kako provodi vrijeme sa svojim 9-godišnjim sinom. Evo koje je zanimljive detalje o svome privatnom životu podijelila u intervjuu za Vouge.

Svakodnevne borbe s online školovanjem

Tijekom pandemije, Adele je bila na svome imanju u Los Angelesu sa 9-godišnjim sinom Angelom.  Baš kao i mnogim roditeljima, i njezin je život bio stresan jer je njezino dijete bilo kod kuće tijekom karantene. Pjevačica kaže kako je vodila svakodnevne borbe s kako bi ga motivirala za praćenje nastave i rješavanje domaćih zadaća.

Angelo ne shvaća da mu je mama slavna i poznata osoba

Posljednji put kad je Adele bila na turneji, Angelo bi bio s tatom i dadiljom iza pozornice, pa kad bi ona krenula na stage, oni bi odlazili u hotel. Tada je još bio premali da bi shvatio koliko mu je majka poznata. Malo mu je postalo jasnije da ima slavnu mamu kada ga je Adele 2018. odvela na koncert Taylor Swift (očito je veliki obožavatelj pjevačice). 'Kad je Angelo ugledao pun stadion, dok smo čekali Taylor, pokušala sam mu objasniti da i ja to radim', pričala je Adele.

'Kada su ga u školi pitali je li njegova mama doista Adele, a on je to potvrdio, starije ga nisu ostavljale na miru. Živciralo ga je što ga to svi ispituju. Rekla sam mu tada: 'Reci im - Da, ona je moja mama. Brisala mi je guzu kad sam bio mali'', bio je Adelin savjet Angelu kako da se nosi s njezinom popularnošću među svojim vršnjacima u školi.

Zajedničko roditeljstvo u L.A.-u!

'Veći dio svog života provela sam u autu ili u zgradi', kaže Adele. 'Zaželjela sam se svježeg zraka, da ujutro kad se probudim, mogu vidjeti nebo', objasnila je pjevačica svoje preseljenje u Kaliforniju. No nakon razvoda, Adele i njezin bivši suprug ostali su živjeti u neposrednoj blizini, doslovno jedno preko puta drugoga, budući da imaju zajedničko roditeljstvo, a i dalje im je jedna od omiljenijih zabava obiteljska filmska večer s Angelom.

Adele je nakon carskog reza imala težak postpartum

Pjevačica je također otkrila kako je jedan od razloga njezine tjelesne preobrazbe anksioznost koju je liječila vježbanjem u teretani. 'Dok vježbam, ne osjećam tjeskobu. Motiv za vježbanje nije nikad bio gubitak kilograma. Ako mogu osnažiti svoje tijelo, a to mogu osjetiti i vidjeti, onda možda jednog dana mogu osnažiti i svoj um i svoje emocije', priznala je Adele.

Još jedan od razloga da ojača svoje tijelo bio je carski rez i težak oporavak nakon poroda. Pjevačica priznaje da je počela imati učestale bolove u leđima i zdjelici pa joj je vježbanje bio jedan od načina da se osjeti i fizički bolje.

Izazovi u odgoju

Osim što je imala problema s Angelom kad je online nastava u pitanju, Adele se bori i sa nekim ambicijama svoga sina koji želi jednoga dana postati slavni youtuber. Adele ne želi da njezin sin u životu uspije samo iz razloga što ima poznatu i slavnu mamu, već smatra da bi sam trebao pronaći svoj put i izboriti se za svoj uspjeh.

Mnoge pjesme na budućem albumu napisane su za Angela

Pjevačica je većinu pjesama na novome albumu napisala za Angela, da jednoga dana, u svojim 20-im ili 30-im godinama, može razumjeti zašto se Adele odlučila razvesti od njegova oca i zvog čega joj je, kao umjetnici, važna njezina osobna sreća.

Adele otvoreno razgovara sa sinom o svojoj anksioznosti

Pjevačica se dugo godina bori s anksioznošću koja se posebno pojačala s osjećajem krivnje nakon što je odlučila razvesti se od Angelova oca. Kako pjevačica kaže za Vouge, ona i Simon nisu se svađali, nisu imali nikakvih problema koji bi mogli ukazovati na raspad braka pa Angelu, koji je teško podnio razvod svojih roditelja, nije bilo jasno zbog čega su se razišli.

Adele je odlučila u dogovoru sa svojim terapeutom otvoreno svome sinu progovoriti i svojim problemima s anksioznošću i kako se osjeća te s čim se bori u odnosima.

Tekst: Sanja Matasi

Foto: Instagram