Supružnici Alicia i Joshua Dougherty imaju neuobičajeno veliku obitelj, čak 10-ero djece, od kojih su šestero posvojenih i četvero su njihova biološka djeca, i svi su u dobi od dvije do 15 godina.

Alicia je godinama pokušavala zatrudnjeti, a nakon 11. spontanog pobačaja, ona i suprug su odlučili posvojiti prvo dijete. Šest dana nakon posvojenja Alicia je doznala da je trudna.

No, kako su željeli veliku obitelj tijekom sljedećih osam godina Doughertyjevi su posvojili još petero djece, a Alicia je rodila još troje.

View this post on Instagram

A post shared by Dougherty Dozen (@doughertydozen)

No nikako se ne može reći da je život majke desetero djece jednostavan. Prema Alicijinim riječima, najviše se trudi oko pripremanja obroka, a toliko se u tome izviještila da je tijekom pandemije na TikToku objavljivala videoklipiće o tome kako najbrže i najjednostavnije pripremiti hranu za obitelj.

@doughertydozenWho can guess how long this really took? ##9to5##LargeFamilyLiving##10kids♬ original sound - Ruby

A možete li zamisliti da u SAD-u, gdje je jeftina hrana dostupnija nego u Hrvatskoj, ova mama mjesečno na hranu troši oko 6000 kuna? Da, i ne samo to, ona je na TikToku objavila filmić o tome kako izgleda jedan njezin dan... Gotovo da nema predaha...

@doughertydozenIt’s been awhile since I’ve done ##ADayInTheLife##10kids##MomLife♬ A-Punk - Vampire Weekend

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram