Sljedeći tjedan počinje nova školska godina i mnogi će prvašići prvi put sjesti u školske klupe, upoznati novu ekipu, svoje učitelje, a život će im se uvelike razlikovati od onoga, bezbrižnog vrtićkoga.

Uzbuđenje koje prati mališane je neizmjerno, a roditelji su u jeku kupnje torbi i pribora za školsku avanturu.

Voditeljica Marijana Batinić također se nalazi u pripremama za prve školske dane, a glavna junakinja ove priče njezina je starija kćer Ena. Marijana je na Instagramu svojim pratiteljima pokazala kako izgleda kupovina školske opreme u društvu preslatke Ene.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

'Kupili smo školsku torbu. Moja beba kreće u školu. Sretna sam i sjetna, ushićena i preplašena, kupnja torbe je samo mala kap u moru emocija u kojem plivamo zadnjih dana... Ne znam je li tako svima, ali koliko god ovi trenuci bili lijepi, toliko su mi i stresni... I mom mužu također', napisala je voditeljica. Potom je dodala: 'Mame, tate, kako ćete proslaviti prvi dan škole? Wellness, alkohol ili samo spavanje?',

No prva je školska torba samo početak pripreme, slatki uvod u jedno novo poglavlje života, u kojem se djeca uče izvršavanju obaveza i odgovornosti.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram