Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Janjić Medančić: Bratsko-sestrinski trenutak zabilježen za lijepo sjećanje

Kada smo mali, prve odnose i komunikaciju gradimo s najužim članovima obitelji, mamom i tatom. Još ako se tu 'nađe' koji brat ili sestra, sreći nema kraja

Nataša Janjić Medančić

Obitelj su mama, tata i djeca, zar ne? Već u školi klinci uče što sve ulazi u užu obitelj, a odnosi unutar te male zajednice ugrađuju se u osobnost djece kako ona odrastaju. I, svaki roditelj ima odnos sa svakim djetetom, koji je poseban, i ovisi i o osobnosti roditelja i o osobnosti djeteta.

Također, vrlo su važni odnosi koje djeca unutar obitelji stvaraju jedna s drugima. Zdrav odnos između braće i sestara može pomoći razviti važne socijalne i emocionalne vještine poput empatije, timskog rada, nenasilnog rješavanja sukoba…

Glumica Nataša Janjić Medančić inspirirana igrom svoje djece, dvogodišnjim sinčićem Tonijem i jednogodišnjom Kajom, na svojem je Instagramu objavila trenutak bliskosti dvoje mališana, očito dirnuta njihovom povezanošću.

'Malim koracima do prvih zajedničkih gombanja i nježnog veselja sestrinsko-bratske ljubavi i igre. Veći od svih sreća ovoga svijeta, smislom zaokružen, ovaj je trenutak. Moji pačići. I sad ono što u ugovorima piše sitnim slovima - suze zagarantirane ako ne zaustaviš na vrijeme', napisala je Nataša i izmamila brojne pozitivne komentare svojih pratitelja.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije