Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa tradicija u obitelji Nevene Rendeli Vejzović: Oproštajni zalazak sunca

Ljeto se primiče kraju, a iza mnogih godišnji odmor proveden s obitelji ostaje samo uspomena. Nevena Rendeli Vejzović možda svojim postom potakne i vas da uvedete neke lijepe običaje u koje će biti uključena djeca, a koji će im ...

 nevena rendeli

Nevena Rendeli Vejzović u svojoj obitelji njeguje jedan vrlo zanimljiv običaj: fotografiranje svoje djece prije povratka s mora, i to uz zalazak sunca u Pirovcu. Svake godine, otkad su djeca rođena, Nevena fotografira pozdravnu fotku, a, kako sama kaže, kada ih sve pogleda, shvati kako vrijeme brzo prolazi. Zanimljivo je promatrati kako u istom okruženju u razmaku od godinu dana neke stvari izgledaju drukčije i koliko su djeca porasla od prošloga ljeta.

'Ako ste mislili da smo ove godine zaboravili na tradicionalno fotkanje uz najljepši zalazak sunca u Pirovcu, prevarili ste se', napisala je Nevena i dodala: 'A djeca, djeca su najbolji pokazatelj kako vrijeme brzo prolazi, još jučer smo ih kao štruce kruha uspavljivali na rukama, a danas se već oni drže za ruke dok jurcaju po pirovačkim plažama i ne daju da idemo s njima. Sve me strah pomisliti što nam sljedeće ljeto donosi'.

Da, djeca rastu i po njima vidimo koliko i mi 'rastemo'.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije