Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australska glumica već osam godina doji bez prekida: 'Nakon drugog djeteta, djecu dojim u paru!'

Teresa Palmer, glumica i model, trudna je sa svojim 4. djetetom, a povodom tjedna dojenja, na svojim je društvenim mrežama obznanila kako neprekidno doji od 2014. godine

 teresa palmer

Prošli je tjedan, poznata australska glumica i model Teresa Palmer, povodom Svjetskog tjedna dojenja, objavila post na svome Instagramu u kojem daje podršku svim majkama te je obznanila kako joj je t0 2728. dan otkad neprekidno doji. Naime, Teresa s glumcem Markom Webberom ima troje djece: Bodhija (8), Foresta (4) i Poet (2), a par očekuje i četvrto dijete. Glumica je počela s dojenjem kad je rodila prvoga sina 17. veljače 2014. godine i doji bez pauze već osam godina.

'Kad sam ostala drugi put trudna, dojila sam prvoga sina, a kad mi se rodio drugi sin, dojila sam ih obojicu. Kad sam ostala trudna s kćeri, nastavila sam dojiti mlađega sina, a nakon što se kći rodila, dojila sam ih oboje. Trenutno još dojim kćer, a nastavit ću je dojiti kada dođe 4. beba', izjavila je Teresa.

'Zahvalna sam što mogu dojiti, jer nemaju sve žene tu mogućnost. Nekima je dojenje teže, a nekima lakše. Žene trebaju biti slobodne od osude, kako god odlučile hraniti svoje bebe', izjavila je glumica.

Kako se Teresa tijekom posljednjih osam godina često susretala s osudama kad bi dojila u javnosti, ohrabrila je majke da se osjećaju slobodno hraniti svoju djecu kada i gdjegod je to potrebno.

Australskoj glumici velika je podrška njezin suprug i otac djece Mark, a njezin sljedeći korak u majčinstvu je četvrti porod za koji se priprema u kućnoj atmosferi.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije