Čekate ljetni godišnji cijele godine, a odbrojavanje najčešće počinje nakon Nove godine. Zadnji radni tjedan? Kao da trčite maratonsku utrku i čini vam se kako nemate snage za zadnjih sto metara do cilja. A onda? Završite posljednji radni dan prije godišnjeg odmora, otpuhnete na izlasku s radnog mjesta i pomislite. 'Napokon'.

No tada počinje stres posljednje kupovine prije putovanja, pakiranje, pospremanje stana jer se ne želite vratiti u nered. Hmmm... Tako počinje godišnji odmor 80 posto roditelja.

A kada stignete na odredište, morate se raspakirati. Baš kada pomislite da je vrijeme za uživanje na plaži, a vi raširite ručnik i konačno legnete, kreće prava zabava, ali za vašu djecu.

TikTok mama Brenda Buss na tu je temu snimila zanimljiv i duhovit video u kojem su se mogli prepoznati mnogi roditelji. Mama je odglumila što sve rade njezina djeca na plaži i koliko puta tijekom kupanja izgovore riječ 'Mama'.

@brendaalixbussAre we having fun yet? ##fyp##foryoupage##mom##momtok##momhumor##lakelife##vacationmode##kidsoftiktok##kidsbelike##kidscomedy##funnyvideo♬ Tropical Paradise(824514) - TimTaj

Zvuči poznato?

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot TikTok