Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografije s krštenja sinčića Izabel i Matea Kovačića

Maleni Ivan Kovačić primio je sakrament krštenja 10. srpnja, a njegov tata Mateo Kovačić sada se pohvalio profesionalnim fotografijama toga dana

Prije gotovo mjesec dana sinčić slavnog nogometaša Matea Kovačića i njegove supruge Izabel, primio je sakrament krštenja. Zalazak sunca, saksofonist i pomno uređena terasa, sve to bilo dio uređenja na proslavi toga važnog dana u njihovim životima. Malenom Ivanu kum je bio Mateov kolega i prijatelj nogometaš, Luka Modrić, koji se i sam nakon krštenja pohvalio novom ulogom koju je dobio. Naime, uz fotografiju na kojoj drži svoje kumče, napisao je 'ponosni kumašin'. 

I dok su supružnici Kovačić na svojim profilima na Instagramu tada podijelili nekoliko priča da bi dočarali atmosferu s njihova slavlja, sada je Mateo objavio set profesionalnih fotografija koje će im ostati kao divna uspomena na veliki dan njihova desetomjesečnog dječaka. Inače, krštenje se odvilo u Crkvi sv. Stošije u Zadru, a slavlje u obližnjoj marini. 

'Slavlje krštenja Ivana s obitelji i prijateljima', napisao je Mateo pored fotografija, od kojih je prva ona na kojoj mama Izabel drži sinčića, dok pored nje stoje ponosni tata Mateo i kum Luka te Lukina supruga Vanja. 

'Neka ga čuva dragi Bog i svi anđeli nebeski', napisao je ispod fotografije glazbenik Marko Kutlić, a lijepim željama i četitkama pridružili su se brojni Mateovi prijatelji koji su mu, usput, poručili da ima prelijepu suprugu te da je osvojivši nju, dobio sve na svijetu.


Tekst: Dunja Ladić 
Foto: Instagram 

Najnovije

Najpopularnije