Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sasvim drugačiji obiteljski odmor usred ljeta: kampiranje Nevene Rendeli Vejzović

Bivša voditeljica HTV-a, a danas vlasnica vlastite tvrtke Primetime komunikacije te osnivačica Festivala zdravlja, Nevena Rendeli Vejzović ovo je ljeto odlučila s obitelji provesti malo drugačije no inače

Nije tajna da je Nevena Rendeli Vejzović velika ljubiteljica planinarenja i svih aktivnosti koje se odvijaju u prirodi. Tu ljubav već je prenijela na supruga Maka Vejzovića, koji osim što ju prati u stopu, sve te njihove avanture i fotografira. Osim toga, i njihove tri kćerkice, blizanke Mare i Lea te najmlađa Vita, već su prave zaljubljenice u takve izlete. I dok su prije nekoliko mjeseci svi zajedno posjetili kanjon Kamačnik te se Nevena pohvalila da su njezine curice hodanje odradile bez većih problema, ovaj put su se upustili u kampersku avanturu. Naime, s kamp kućicom kojom je upravljao Mak, uputili su se u Sloveniju. 

Na samome početku, nakon što su se smjestili u kampu, Nevena se šalila sa svojim pratiteljima na račun toga kako će se snaći u ovakvom, i za nju novom okruženju. Ipak, snašla se te ne prestaje pisati koliko im je zapravo prelijepo. Tomu uvelike pridonose izleti na koje svakodnevno idu. Prvo su tako uživali vozeći se u kanuima po jezeru Bohinj, što je za djevojčice bilo posebno iskustvo. Njima čak ni osvježenje u hladnom jezeru nije bilo problem, dok se Nevena na to nije odvažila. A onda je uslijedilo ono što ona najviše voli, a to je uspon na planinu. 

'Posjet Julijskim Alpama usred ljeta pokazao se kao pun pogodak. Osim što je kampirati na jezeru potpuno drukčije od svega što sam do sad doživjela, izlet na 2000 metara nadmorske visine usred ljetne žege je potpuno otkriće. Dok je dolje 27 stupnjeva, gore je 18, a zrak je čudo. Bilo je to i kratko prvo planinarenje za cure jer se na 1500 metara može doći gondolom, a ostatak je lagana šetnja. A gore, gore je raj!', napisala je Nevena uz post na Instagramu, gdje u pričama svakodnevno dijeli što sve proživljavaju. Priznala je i da priroda i svo to zelenilo kojim su okruženi u kampu na Bohinjskom jezeru, na nju djeluju antistresno. 

I dok su prijašnja ljeta većinom provodili u Dalmaciji, u Pirovcu gdje Nevena ima obiteljsku kuću, ovaj put im je kampiranje donijelo jedno sasvim novo i posve drugačije ljetno iskustvo. A kad ta njihova mala obiteljska avantura završi, svi zajedno će ionako otići na more. 

Tekst: Dunja Ladić
Foto. Instagram 

Najnovije

Najpopularnije