Mama dvoje djece, četverogodišnjeg Antuna i jednogodišnje Marie te pjevačica Pamela Ramljak za Story.hr je pričala o svojim prehrambenim navikama, ali i tjelovježbi koju ne propušta čim joj se za to pruži prilika. 

'Vježbam svaki dan, ali to nije vježbanje kao prije djece. 'Maria spava, idem napraviti trbušnjake' ili 'Antun je otišao prošetati s djedom, ja ću ići trčati'. Svaki dan pomalo. Nekad uhvatim desetak minuta, nekad 20, ponekad pola sata, ali bitan je kontinuitet. Tijelo pamti, ja sam oduvijek bila veliki ljubitelj tjelovježbi i sporta, tako da definitivno jednom kad ga navikneš na to, ono se brzo vrati u formu', govori te priznaje da nikada nije imala problema da se nakon trudnoće i porođaja vrati na staro. 

View this post on Instagram

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

'Ja nisam nikad imala problema s kilažom. S Antunom sam u trudnoći dobila osam kilograma, s Mariom 10, tako da je nakon oba poroda otišlo praktički sve. Prije nego sam ostala trudna s Mariom imala sam 51 kilogram, a sada imam 54 i osjećam se puno bolje', kazala je te se osvrnula i na prehranu, bez koje njezini treninzi ne bi imali previše smisla. 

'Ja sam tip koji i inače pazi što jede. I suprug je sličan tip, tako da smo djecu naviknuli na zdravu prehranu bez problema. Dobro, Maria je još malena, ali Antun će primjerice prije pojesti zdjelu borovnica nego bombone. Naravno da on posegne za slatkišima kad smo u gostima, to ga pustim, ali mi doma to ne jedemo i neće mu pasti na pamet poželjeti nešto takvog tipa. Zdrave navike usvajaju se od malih nogu, osobno nisam pobornik junk fooda i puno mi je ukusnija zdrava hrana', tvrdi.

Otkrila je i da uz dvoje male djeca, ona i suprug teško da uopće imaju vremena za sebe. 

'Moram priznati da i ne baš. Suprug i ja nemamo nikakvu pomoć sa strane. On je stalno na poslu, iako ja, moglo bi se reći, radim više, ali je moj posao više vezan uz Instagram i vikende pa uz posao i čuvanje i odgoj djece, nemam baš previše vremena za druge stvari'. Ipak, onih pet minuta za sebe najradije provodi tako da: 'To su obično najbanalnije stvari poput dugih kupki, gledanje filmova i šetnji po prirodi. Stvarno nisam po tom pitanju nimalo zahtjevna, volim samo biti malo u tišini', kazala je. 

View this post on Instagram

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Tekst: Ana-Marija Crnica 
Foto: Instagram