Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bloom već probao lubenicu i tikvicu, a navršio tek 4 mjeseca!

Uvođenje novih okusa u prehranu bebe nije veselje i novo iskustvo samo bebi nego i roditeljima. Maja je tako 4-mjesečnog Blooma iznenadila lubenicom, a po njegovu izrazu lica, čini se kako mu se svidjelo novo iskustvo

 bloom i lubenica

Nakon što semali Bloom s mamom Majom Šuput i tatom Nenadom Tatarinovim vratio iz Turske, ušao je u nove avanture. Naime, pred njim je ulazak u svijet novih okusa, a prvi zalogaj bila mu je lubenica, i to dok je čekao da tikvica bude skuhana i pripremljena u, što ne sumnjamo, finoj kašici.

Mama Maja je ponosno na svojim društvenim mrežama objavila story gdje Bloom zadovoljno kuša lubenicu i tikvicu iako je tek navršio 4 mjeseca.

 bloom

'Danas povijesni trenutak za nepce malog Blooma', opisala je Maja. Ni tata Nenad nije bio izostavljen iz velikog događaja jer je sudjelovao u pripremi kašice za malenoga dječaka.

'Bloom djeluje kao predobra beba. Plače li on uopće, budi li se noću? Imaš li teških trenutaka kao majka', upitao je Maju netko od obožavatelja na što je ona odgovorila: 'Beba je za poželjeti. Samo se smije, priča na svom jeziku i spava od 21 sat do šest. Probudi se samo za klopicu i na zadnjem gutljaju već spava'.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije