Za princa Georgea, najstarijeg sina vojvotkinje od Cambridgea Catherine Middleton i princa Willama, danas je veliki dan. Naime, treći u redu za prijestolje, ovaj mališan slavi osmi rođendan. Povodom toga dana, kao što je inače običaj u kraljevskoj obitelji, mama Catherine je objavila fotografiju, a snimila ju je ranije ovaj mjesec na njihovu imanju u Norfolku. Iako je samo osmogodišnjak, s obzirom na svoju titulu, već je počeo s roditeljima obilaziti službena događanja, pa je pitanje hoće li imati party u skladu sa svojim godinama ili će već sve nalikovati na ozbiljnu svečanost.

Nemalo smo se iznenadili kada smo maloga Georgea vidjeli s roditeljima na finalu Europskog prvenstva, a bio je odjeven u odijelo isto kao što je nosio i njegov otac. No, to je valjda težina koju donosi kraljevska titula.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

'Bit će lijepo proslaviti Georgeov rođendan kod kuće. Svi vole biti u Norfolku, a George uživa boraviti na otvorenom. Bit će lijep dan za odlazak na plažu, jedrenje, igranje u pijesku i igru skrivača. Svaki dan su vani, pa će vjerojatno tako biti i za njegov rođendan', izjavio je neimenovani izvor za britanski Express.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

No po nečemu je Geroge ipak dijete jer obožava torte od čokoladnog biskvita pa će vjerojatno rođendanska slastica biti obojena čokoladnim tonom. 'Tradicionalno ostajem budna do ponoći okružena smjesama za kolače i šlagom, ali volim to', izjavila je Kate Middleton prije dvije godine u BBC-evoj specijalnoj emisiji 'A Berry Royal Christmas', pa se pretpostavlja da će i prije ove proslave mama Kate umazati prste brašnom i čokoladom.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram