Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Alavanja, uskoro će postati prava biceps, triceps mama!

Ako se vaša beba jedino umiri kada je nosite na rukama, ne očajavajte, nego pogledajte to s vedrije strane: ojačat ćete mišiće ruku i dok počne sjediti i puzati, vi ćete biti u super formi

 anja alavanja

Neke se bebice smire kad se voze u kolicima, neke umiruje vožnja autom, a neke se vole nositi na rukama. Ako ste mama u dobroj tjelesnoj formi ili želite doći u dobru tjelesnu formu, onda vam ova posljednja varijanta ne pada teško. Domaća voditeljica i novinarka Anja Alavanja na svojim je društvenim mrežama otkrila kako će sa svojim 3-mjesečnim Danom postići zavidnu tjelesnu formu jer se, naime, najmlađi član ove obitelji obožava nositi na rukama.

'Mladi gospon 'ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)' i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama', napisala je Anja u opisu fotografije na kojoj drži Dana. Pratitelji su joj pružili podršku, a mnoge je njezina objava dobro nasmijala.

Nedavno je Anja objavila duhoviti post s ljetovanja u kojem je opisala kako izgleda odlazak na plažu s bebom koja se voli nositi.

'Ljetovanje s bebom koju se ne smije spustiti u kolica u budnom stanju. Every day is arms day', napisala je tada voditeljica pokraj videoklipića gdje je Dan stalno u njezinim rukama.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije