Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na snimanju Marvelove serije podrška mamama: Prilagodili joj kostim da može dojiti!

Uloga koju su joj ponudili, bila je za glumicu veliko iznenađenje jer se na audiciji pojavila u 9. mjesecu trudnoće. No na setu su se prilagodili novopečenoj mami

 loki

Sophia Di Martino, jedna je od novih zvijezda, glumica koja je nedavno postala slavna ulogom Sylvie u  seriji 'Loki' snimljenoj prema Marvelovu stripu.  Ova je Britanka 2019. prošla na audiciji za poznati Marvel Studio dok je još bila trudna, a kako je termin njezina poroda bio netom prije početka snimanja, dogodilo se da je na posao krenula ubrzo nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete.

'Nije lako biti zaposlena mama. No briljantna kostimografkinja Christine Wada dizajnirala je moj kostim i dodala skriveni patentni zatvarač kako bih lakše mogla izdajati mlijeko i hraniti bebu u pauzama između snimanja scena. To su male, ali velike stvari koje su mi olakšale da radim i budem roditelj. Zauvijek ću joj biti zahvalna', objavila  je glumica na svome Instagram profilu.

Inače, Sophie je u 9. mjesecu trudnoće zatekao poziv poznatoga Studija i ponuda za ulogu u seriji, a producentima nije smetalo što će na set sa sobom voditi i bebu.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije