Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin i Kristina Čilić otkrili spol drugog djeteta!

Do sretnog događaja, koji željno iščekuju Marin, Kristina i Baldo Čilić, dijeli ih samo još dva mjeseca, a Kristina je otkrila i spol bebe

marinčilić

Tenisač, 32-godišnji Marin Čilić, i njegova supruga Kristina Čilić, koja je u sedmome mjesecu trudnoće, otkrili su spol bebe.

'Dečko je, tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu', rekla je Kristina u intervjuu za In Magazin.  i dodala kako se Baldo raduje što će uskoro dobiti bracu. 'Veseli se, vidjet ćemo kako će to biti jer je navikao da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete, dobro proći', rekla je Kristina.

U intervjuu je još otkrila kako joj je trudnoća protekla bez većih tegoba, čak nije imala niti mučnine, no kako se bliži termin i kako joj trudnički finiš dolazi za ljetnih temperatura, sada se već malo teže kreće.

Marin i Kristina, koja je 2005. osvojila titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, upoznali su se 2010. godine, a nakon osam godina veze su se i vjenčali. Prošle su godine postali prvi put roditelji, kada je na svijet stigao maleni Baldo.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije