Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Jelena Petrović (ex Marinović) i njezin suprug Antonio početkom lipnja postali su roditelji malome Niki. Iako je Jelena rodila prije termina, ona i dječak su dobro, a influencerica se polako vraća poslu. Kako je samo mjesec dana nakon porođaja na svojim društvenim mrežama dobila puno komplimenata na temelju svoga izgleda, Story.hr prenosi kako joj je to uspjelo.

View this post on Instagram

A post shared by @jelenamarinovic

'Kao što rekoh, u trudnoći sam dobila 20 kilograma. Ne mogu reći da sam nešto ludo pretjerivala u hrani, jela sam zdravo, raznovrsno, no opet sam si i udovoljavala trudničkim željama (čitaj slatko)', rekla je Jelena koja je na Instagram objavila nekoliko fotografija nakon porođaja. Kako je otkrila, tri dana nakon rođenja sina, izgubila je sedam kilograma.

'Prvo ću reći da ja nikad nisam bila neka prirodna mršavica. Dakle, hoće to kod mene ako se previše opustim, kao što i kile dosta lako padnu kada malo pripazim', objasnila je Jelena. 'Dojim i ne bih htjela time utjecati na količinu mlijeka. Polako kile silaze same po sebi, a i briga oko bebe cijedi. Ostalo mi je još cca šest kilograma od porođaja koje želim i hoću skinuti, ali pomalo.'

Tekst: Lucija Bogdanić (izvor: Story.hr)

Foto: Instagram