Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro još jedan tata u našoj 'repki': Andrej Kramarić objavio sretnu vijest

Na svome se Instagram profilu s odmora u Turskoj javio naš reprezentativac Andrej Kramarić i svojim pratiteljima dao najbolji razlog za čestitanje

 andrej kramarić

Igrač Vatrenih 30-godišnji Andrej Kramarić na svome je Instagram profilu objavio fotku sebe i trudne supruge Mie te dobio čestitke mnogih pratitelja. Fotografija je snimljena u ljetovalištu Lujo Bodrum u Turskoj, na obali Egejskog mora, gdje je par na odmoru nakon nastupa Hrvatske na Europskom prvenstvu.

Tako Andrej ulazi u 'klub tata' hrvatske Repke i svoje će roditljske 'brige' moći podijeliti s  Lukom Modrićem, Ivanom Perišićem, Mateom Kovačićem, Antom Budimirom, Josipom Brekalom, Brunom Petkovićem i Nikolom Vlašićem.

Andrej i Mia sudbonosno 'da' izrekli su u ožujku, u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, a crkveno vjenčanje planiraju kad epidemiološke mjere budu dopuštale okupljanje većeg broja uzvanika.

'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', rekao je Kramarić za Story.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije