Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maloljetni roditelji: 'Mama me izbacila iz kuće kad sam joj rekla da sam trudna!'

Čini nam se da je maloljetnička trudnoća nešto što se događa samo u filmovima. Baš su tako mislili Cheyenne i Danye, kad je 16-godišnja Cheyenne zatrudnjela. No, ovaj je mladi par odlučio zadržati bebu i preuzeti na sebe roditeljsku ...

 mladi roditelji

Donye (17) i Cheyenne (18) upoznali su se na SnapChatu, a kad su se sreli uživo, između njih se rodila ljubav. Nedugo nakon što su počeli vezu, tada 16-godišnja Cheyenne je shvatila da je trudna. Naime, tijekom odnosa pukao im je kondom, a oboje su razmišljali kako je mala šansa da Cheyenne ostane trudna.

'Imala sam samo 16 godina i vidjela pozitivan rezultat na testu za trudnoću. Do tada sam smatrala kako se maloljetnička trudnoća događa samo na filmovima', priča 18-godišnja Cheyenne, mama djevojčice.

'Imao sam 15 godina kad sam doznao da ću postati tata. Pomislio sam 'Ovo je ludo!'', dodaje 17-godišnji Donye.

Mladi je par donio odluku da će postati roditelji, što je šokralo njihove obitelji. Cheyenne priča kako je njezina majka bila užasno ljuta kad je doznala da će postati baka te ju je izbacila iz kuće. Cheyenne je tada otišla živjeti kod svoje bake. 'Mama je od mene zahtijevala da odem na abortus, ali nisam željela niti razmatrati tu mogućnost', rekla je 18-godišnja mama.

Donyjevi roditelji nisu tako burno reagirali, naravno, bili su šokirani, ali su pristali pružiti podršku mladome paru.

Nakon nekog vremena, kada se smirila i razmislila, Cheyennina majka odlučila je podržati svoju kćer te je uz nju bila tijekom ostatka trudnoće, na porodu, a i nakon što je došla iz rodilišta.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot (YouTube)

Najnovije

Najpopularnije