Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruga našeg proslavljenog tenisača u 7. mjesecu trudnoće: 'Bit će zanimljivo kad budem rasla zajedno s temperaturama'

Naš tenisač Marin Čilić kroz svoju Zakladu u srpnju priprema humanitarni sportski event na kojem će se okupiti mnoga poznata sportska imena Hrvatske. Trudna supruga Kristina osjeća se odlično i velika mu je pomoć u organizaciji

 Marin i Kristina Čilić

Iako je trenutno u Londonu i priprema se za Wimbledon, naš tenisač Marin Čilić nije zaboravio potrebite u Petrinji, a njegova Zaklada organizira humanitarni i sportski spektakl Gem Set Hrvatska koji će se 12. i 13. srpnja održati na dvije lokacije u Petrinji.

Cilj je ovog humanitarnog sportskog eventa nastaviti gradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u Petrinji i okupiti najveće face hrvatskog sporta kao što su Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ante Rebić, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Mato Pavić i Nikola Mektić, koji će zaigrati tenis u parovima.

Desna ruka u organizaciji ovoga eventa Mrinu je njegova supruga Kristina koja je trenutno u 7. mjesecu trudnoće i brine se o jednoipolgodišnjem Baldu. Naime, prvi je Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić održan 2019. na Šalati, a prošle godine nije održan zbog pandemije. Ove će godine trajati dva dana, a bogat program i sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrstan tenis village po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire.

'Unatoč trudnoći, ništa mi nije teško jer mislim na krajnji, plemeniti cilj i vraćanje osmijeha na lica djece. Bit ću na turniru, plan je da sudjelujem koliko god mogu. Prilično je naporno, ali tome je najviše pridonijela vrućina. Bit će zanimljivo kada budem rasla zajedno s temperaturama. Inače, trudnoća mi zasad nije toliko naporna, iako je bebica živahna u trbuhu, baš kao što je bio i Baldo', otkrila je za Story.hr Kristina koja je nedavno s Marinom proslavila treću godišnjicu braka.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije