Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pa sad vi dajte klincu da se igra gadgetima: Malac mami na iPodu potrošio 7800 funti!

Ova je mama ostala šokirana kad je shvatila da je njezin 10-mjesečni sin potrošio 7800 funti instalirajući automatsku nadogradnju na njezin elektro-auto kako bi ugradio automatskog pilota. Naravno, to je doznala nakon što je provjerila ...

 mali na ipadu troši kune

Postoji nekoliko zastrašujućih priča o roditeljima koji su otkrili da su njihova djeca napravila prilično visoke račune igrajući se na svojim iPad-ovima.

Jedna mama tvrdi da je njezin 10-mjesečni sin uspio kupiti potpuni paket autopilota za njezin Tesla auto nakon što je slučajno otišao na aplikaciju dok se igrao na iPodu, a ona nije imala pojma da je s njezinog računa za tu zabavu otišlo čak 7800 funti.

 klinjo kupac

TikTok korisnica @Stayfitstaylit podijelila je screenshot na kojem se jasno vidi da se uplata više ne može stornirati 48 sati nakon uplate, a da će se sustav za upravljanje u Tesli automatski nadograditi kod prvog sljedećeg parkiranja.

Mama je također pokazala kako je 10-mjesečno dijete kupilo paket opreme koji omogućava da se auto kreće na autopilotu, atomatski se prestrojava i parkira te prepoznaje svjetla na semaforu.

No, s obzirom na to da su mama i njezin partner i sami razmišljali o tome da kupe dodatni paket opreme za autopilota, klinjo neće u budućnosti snositi nikakve posljedice svoje slučajne kupnje.

Mama je na svome TikToku objavila video na kojem se vidi kako auto samostalno izlazi iz garaže, što je rezultat ove sulude kupnje.

@stayfitstaylitReply to @no_im_dirtydanx2 ##tesla##teslaworld##teslamodelx##dualmotor##momcar♬ original sound - user8124675217369

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Screenshot TikTok

Najnovije

Najpopularnije