Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija u Kninu: 5-godišnji dječak preminuo u autu!

Nakon što je proveo u autu veći dio dana, petogodišnjak je preminuo, a njegovo je tijelo pronađeno u popodnevnim satima. Istraga je u tijeku

U utorak poslijepodne u parkiranom automobilu u Kninu pronađeno je mrtvo dijete, a informaciju je medijima potvrdio glasnogovornik šibensko-kninske policije Šime Pavić. Ubrzo je obavljen i policijski očevid te se u istragu uključilo i Županijsko državno odvjetništvo.

Kako neslužbeno doznaje Šibenski.hr, dječak je imao pet godina, a otac mu je profesionalni vojnik u gardijskoj postrojbi smještenoj u Kninu.

Otac je dječaka svakoga jutra prije posla, rano ujutro, vozio u vrtić. Tamo bi ga ostavio i otišao na radno mjesto u kninsku vojarnu.

Tako su krenuli i u utorak ujutro u BMW zatamnjenih stakala. Stavio je dijete u auto i krenuo, po običaju, prvo u vrtić pa zatim na posao. Međutim, na mobitel je dobio poziv da se hitno javi u vojarnu. Ne zna se zašto je pozvan i kako je uopće smetnuo s uma da dijete nije ostavio u vrtiću, ali na poziv se odmah odazvao i krenuo u vojarnu. Parkirao je i otišao, a dječak je vjerojatno zaspao na svome sjedalu jer je bilo rano jutro.

Najnovije

Najpopularnije