Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamo s djecom za ljetne praznike? Da vam bacimo bubu u uho - čeka ih pet ludih dana u MiniPolisu

Stižu ljetni praznici tijekom kojih svaki klinac i klinka trebaju 'napuniti baterije' kako bi bili spremni za novu školsku godinu te imali svoju ljetnu avanturu o kojoj će pričati kad se vrate u školu. Najbolji je način zabava i ...

 Ljetni kamp

Stres nije samo rezerviran za odrasle osobe, pogotovo u današnje vrijeme kada su i djeca sa svih strana bombardirana lošim vijestima vezanim uz korona virus, izolaciju, samoizolaciju.

Gledajući unatrag godinu dana, život i način zabave naše djece itekako se promijenio. Djeci su uskraćeni zdravi socijalni kontakti s vršnjacima koji su njima prijekopotrebni za normalan psihorazvoj. Uskraćeni su im zabavni sadržaji, a uglavnom im se život sveo na 'online'.

Ako smo mi, odrasli, izloženi stresu zbog pandemije, nedavno proživljenih potresa, nemojmo se zavaravati, djeca su također osjetljiva na stres i on se u njihovu životu očituje na različite načine.

Kako biste svojoj djeci uljepšali ljeto, stručni je tim iz MiniPolisa osmislio LJETNI kamp u kojem će djeca kroz zabavu tijekom školskih praznika steći nova znanja i vještine, ali i opustiti se te 'napuniti baterije' za novu školsku godinu.

Ljetni kamp u MiniPolisu održat će se u šest termina, a djecu je unaprijed moguće prijaviti za bilo koji termin. Između termina nema razlike u sadržajima i programima.

Najveći broj dnevnih aktivnosti Ljetnog kampa odvijat će se unutar MiniPolisa, a program uključuje i trodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb (TKZ), za koju je organiziran prijevoz autobusom.

5-dnevni Ljetni kamp savršeno je balansirana kombinacija opuštene zabave, novih znanja kroz edukativne radionice i fizičke aktivnosti.

Kamp podrazumijeva cjelodnevni boravak djece s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica, čije je sadržaje verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao i Agencija za obrazovanje, koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama.  kuće energije

Jedna od tematskih kućica koja će posebno oduševiti klince je i 'Kuća energije', a koja je u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom osmišljena tako da djeca koja je posjete mogu naučiti sve o obnovljivim izvorima energije, i to na primjeru vjetroelektrane, hidroelektrane i solarne elektrane. Tijekom Ljetnog kampa u ovoj će se tematskoj kućici održati radionica robotike za male polaznike.

Požurite, prijavite svoje dijete na Ljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!

Tekst: Sanja Matasić

Foto: MiniPolis

Najnovije

Najpopularnije