Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manekenka koja se nije sramila svojeg tijela u trudnoći, rodila treće dijete!

Ovaj je Majčin dan bio doista poseban za bivšu manekenku Victoria's Secreta, Karolinu Kurkovu jer je treći put postala majka. Nakon dvojice dječaka, obitelj je za prinovu dobila preslatku djevojčicu

 kurkova

Jedna od onih slavnih i poznatih mama, koja je svoje tijelo i u trudnoći pokazivala u golom izdanju, bivša Viktorijina anđelica Karolina Kurkova rodila je i svoje treće dijete!

Još je prosincu Karolina objavila kako je trudna te popratila fotografijom na kojoj je potpuno gola, ali zanimljiv je bio njezin pogled na vlastito tijelo i trudnoću. 'Sada, u srednjim tridesetima, sigurnija sam u vlastitoj koži, a i ova godina (2020.) dala mi je priliku da mislim, osvrnem se i preispitam svoj život. Kada rodim i kada sam trudna, zaista se osjećam poput žene. Wow, ja to mogu. Ja sam snažna', napisala je tada.

Svoj je profil tijekom trudnoće redovito 'bombardirala' svojim fotografijama na kojima ističe koliko je trudnoća prekrasno stanje za ženu.

Svoje je treće dijete, djevojčicu, rodila baš na Majčin dan. Karolina i suprug joj Archie Drury roditelji su još dvojice dječaka, 5-godišnjeg Noahe Leeja i 11-godišnjeg Tobina Jacka.

'Dobrodošla Luna Grace, naš mali anđele. Rođena tijekom ružičastog supermjeseca. Tako smo zaljubljeni', bivša je manekenka Victoria's Secreta napisala u nedjelju.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije