Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za svoju kćerkicu sve! Ivana Kovač ponosno otkrila jedan od svojih talenata

Proljeće je vrijeme izlazaka iz jakni, i ove smo godine svi to jedva dočekali. Ivana Kovač otkrila je kako je prava majstorica ručnoga rada, a njezina kćerkica Elena iskazala se kao odličan foto-model

 Ivana Kovač

Osim što pjeva i ima osjećaj za detalje kad su moda i stil u pitanju, pjevačica Ivana Kovač na svome je Instagramu pratiteljima otkrila još jedan svoj talent.

Ivana je svoju kreativnost pokazala džemperom i kapom koje je sama isplela za najdraže joj biće na svijetu, njezinu troipolgodišnju kćerkicu Elenu koja se pokazala kao više nego zahvalan fotomodel.

'Mama mi je isplela džemper i kapu i sad se pravi važna', napisala je pjevačica uz fotografije prekrasne Elene. Mnogi su je pohvalili svojim komentarima, a priznajemo, njezinih ruku djelo doista izgleda kao rad profesionalca.

Očito je kako je Ivana, koja se odlično snalazi u majčinskoj ulozi, u svojoj kćeri dobila verziju 'mini me' jer mama i Elena su kao preslikane.

Na pitanje želi li i drugo dijete, Ivana je za Story.hr odgovorila: 'Majčinstvo je jako zahtjevno, ali zato što smo ja i partner sami. Nemamo baka servis i sve sami radimo pa mi je jako teško sve izorganizirati. I da imam baka servis i dadilju, ne bih, jer se ne usudim svoje dijete dati nekome na čuvanje. Morala bih imati veliko povjerenje, a nikada neću imati toliku količinu povjerenje da je nekome dam. No, da mogu, da se uvjeti poslože onda bi vrlo rado'.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije