Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što tata Nenad čita svome Bloomu?

Još dok je majka trudna, dobro je da naglas čita svome djetetu jer stručnjaci kažu da bebe u trbuhu uživaju slušati mamin glas. Kad se beba rodi, dobro je što ranije početi joj čitati jer tako s djetetom gradite emocionalni odnos ...

Prije nekoliko dana, novopečena majka Maja Šuput na svom je Instagram profilu raznježila pratitelje dirljivom snimkom u kojoj njezin suprug čita knjigu malenom Bloomu.   maja šuput

Knjiga je zapela za oko mnogim Majinim fanovima jer se nije radilo o bilo kakvoj slikovnici za bebe već o personaliziranoj knjizi „Kako je Bloom došao na svijet?“, kreiranoj posebno za Majinog mališana.

Saznali smo da se radi o knjizi iz neobične i inovativne izdavačke kuće, Tvornice snova.

S obzirom na to da svako peto novorođenče u Hrvatskoj ima svoju personaliziranu verziju „Kako sam došao na svijet?“, ovoj knjizi popularnosti ne nedostaje, ali vjerujemo da će pravi boom uslijediti tek sada, kad je Maja javnosti pokazala koju je knjigu odabrala za prvu u Bloomovoj biblioteci.

Ova tvrtka podigla je ljestvicu zaista visoko kada govorimo o personaliziranim poklonima jer u svojoj ponudi ima devet magičnih priča u kojima je vaše dijete glavni junak. Knjige možete personalizirati imenom djeteta, odabrati frizuru, boju kose, očiju i kože. Postoji čak više od 60 000 opcija personalizacije tako da možete što preciznije kreirati svog mališana kojemu je namijenjena ova inovativna uspomena.

Kao što smo imali priliku vidjeti na Majinom storyju, u knjigu je moguće dodati obiteljske fotke i napisati posvetu. Pratit ćemo Maju i dalje za poneki savjet i inspiraciju jer koliko imamo priliku vidjeti, uloga majke joj pristaje odlično.

Tekst: Andrea Pančur

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije