Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marijana Batinić: Takav odnos mogu imati samo sestre!

I ne znajući da je jučer bio Svjetski dan braće i sestara, Marijana je na svome Instagram profilu objavila fotku svoje dvije kćerkice. Fotka je bila spontana, a za Marijanu vrlo važna i znakovita... Prekrasno je kad u životu imaša ...

 marijana batinic i kceri

Odnos braće i sestara posebno je čudesan, pogotovo dok su još djeca. Bez obzira na to koliko se ponekad mogu 'natezati' oko igračaka, zadirkivati jedni druge, njihova povezanost je na nekoj razini koja čak ni roditeljima nije razumljiva.

Marijana Batinić, 40-godišnja majka sedmomjesečne Roze i 6-godišnje Ene uhvatila je fotografijom svoje djevojčice kako komuniciraju njima posebnim jezikom i stvaraju svijet koji je samo njihov. Dvije sestre...

'Kad bih najveću radost, sreću i ljubav koju sam osjetila u svojih 40 godina morala opisati jednom fotografijom, to bi bila ova. Ta dva mala svijeta, dva različita poimanja stvarnosti, dva različita karaktera komuniciraju na nekoj razini koja je meni, zbog velike razlike u godinama s bratom i sestrom, gotovo nepoznata, zadivljujuća, posebna...  Već sad se razumiju pogledom, već sad polako isključuju sve oko sebe i grade neki svoj mali svijet iz ovog nevinog i predivnog životnog početka', napisala je Marijana ispod dirljive fotografije svoje dvije kćerkice.

Poznata je voditeljica prvi put postala majka 2915. kada je na svijet donijela Enu, a prošle godine u rujnu obitelji se pridružila i malena Roza.

Dok je Marijana bila trudna s Rozom, malena Ena je s nestrpljenjem i veseljem čekala svoju sestricu, a kada su mama i seka došle iz rodilišta dočekala ih je preslatka čestitka, kakvu može od srca napisati samo sretno dijete.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije