Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preminula djevojčica, žrtva obiteljskog nasilja iz Nove Gradiške

Danas, na Uskrs, zbog komplikacija, preminula je dvoipolgodišnja djevojčica, žrtva zlostavljanja iz Nove Gradiške. Nakon što je dvije godine provela u udomiteljskoj obitelji, vraćena je svojim biološkim roditeljima, koji su trenutno ...

 klaićeva

U srijedu je u Klaićevu bolnicu u Zagrebu dovezena dvoipolgodišnja djevojčica s vrlo teškim ozljedama sa sumnjom da ju je zlostavljala majka.

Njezini roditelji, 24-godišnja majka i 27-godišnji otac dobili su 30 dana istražnog zatvora pod sumnjom da su djevojčici teške ozlijede i trenutno se nalaze u zatvoru u Požegi.

Djevojčica je već bila oduzeta roditeljima te je bila  smještena u udomiteljsku obitelj dvije godine, no nakon procjene Centra za socijalnu skrb iz Nove Gradiške, ponovno je vraćena biološkim roditeljima.

Djevojčica je preminula danas, a javnost je o tome izvijestila Klaićeva bolnica:

'S velikom tugom i žaljenjem moramo vas izvijestiti da je kod naše male pacijentice, unatoč svim poduzetim terapijskim mjerama i izuzetnim naporima intenzivističkog tima, došlo do kritičnog kliničkog pogoršanja. U skladu s tim, prema protokolu proveden je postupak za utvrđivanje moždane smrti, što je nažalost potvrđeno. Počivala u miru', navodi se u priopćenju.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram

Najnovije