Princ Harry i Meghan Markle sve su nas iznenadili kada su 14. veljače objavili kako, nakon spontanog pobačaja u ljeto 2020., čekaju prinovu, a čak su objavili i spol - bit će djevojčica!

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official)

No neke su se stvari ipak mogle očekivati. Naime, par je posebnu povezanost pokazao s Harryjevom majkom, tragično stradalom Dianom pa njezin biograf Morton za Royal Monthley pretpostavlja: 'Harryja su pretekli William i Catherine, koji su princezi Charlotte dali srednje ime Diana, zajedno s Elizabeth, pa će vojvode od Sussexa vjerojatno odabrati neko originalno ime za svoju kći, ali očekujte da će u sredini imena sigurno biti Frances, što je bilo Dianino srednje ime'.

No Meghan ima poseban odnos i sa svojom majkom Dorijom Ragland pa izvor blizak paru očekuje da će u djevočicinom imenu, pokraj Dijaninog, stajati i Dorijino.

Kako je Meghan željela roditi prvo dijete Archieja kod kuće, ali zbog prelaska termina ipak nije, vojvotkinja svoje drugo dijete, koji dolazi na ljeto, planira roditi u njihovoj luksuznoj vili.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram, Shutterstock